sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Dieetti on ohi

Dieetti päättyi perjantaina. Päätin dieetin, koska olin tuolloin vain 300 gramman päässä tavoitteestani, joten ensi viikon perjantaihin mennessä olisi tavoite voinut jo ylittyä. Ja mulla on synttärit tänään, joten se oli mukava synttärilahja itselle, ettei tarvii enää laihduttaa.

Pudotusta kertyi yhteensä 4,8kg ja senttejäkin lähti ihan mukavasti. Ja rasvaprosentti putosi reilulla kahdella prosenttiyksiköllä. Tyytyväinen olen tuloksiin. Ehkä jopa yllättynyt siitä, kuinka hyviä tuloksia oikeasti sain aikaan.

Laihduttaminen onnistuu, jos sitä oikeasti haluu ja siihen sitoutuu.

Nyt sitten alkaa se vaikeampi vaihe, eli ylläpito. Alkuun käyn vaa'alla viikottain, jotta näen miten paino kehittyy, jotta osaa sitten vakiinnuttaa ruoan määrän sopivalle tasolle.

Nyt vain odottelen kehonkoostumusmittausta, jotta näen kuinka kaukana olen vielä 25 rasvaprosentin tavoitteestani, ja näen miten lihakseni selviytyivät dieetistä. Raportoin sitten tuloksista.

Ja kerron myös neljän viikon päästä, miten painonhallinta on lähtenyt käyntiin. Onpahan sitten sen verran julkisuuspaineita, ettei anna kovan saavutuksen valua heti hukkaan.

Tänään on kauden viimeiset lätkäharkat, ja ensi viikolla alkaa sitten uudet kujeet :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti