perjantai 12. helmikuuta 2010

6. vko +-0kg (yht. -2,1kg)

Tänä aamuna kyllä pelotti mennä vaa'alle, sillä olin ihan varma, että paino ois noussu viime viikosta. Näin ollen olen siis ihan tyytyväinen tulokseen, vaikka pudotusta ei tullutkaan viime viikosta.

Täytyy nyt ensi viikolla ottaa kovemmat keinot käyttöön, eihän tästä muuten mitään tule. Tällä tahdilla ei ehdi synttäreiksi kuntoon, mutta toivottavasti ainakin toukokuun loppuun mennessä, ku on juhlia tiedossa. Pikkusiskon lakkiaiset, pikkuveljen häät ja sit EHKÄ omat valmistujaiset... Saa nyt nähdä miten käy.

Viime viikon treenit:

pe lenkki 60-70 % sykkeellä + venyttely
la lenkki 70-80 % sykkeellä + venyttely
su lätkätreenit
ma lenkki 60-70 % sykkeellä + venyttely 
ti kuntosali + venyttely
ke kuntosali + hieronta + venyttely
to lenkki 70-80 % sykkeellä + venyttely

Kuten huomaatte, panostin viime viikolla venyttelyyn. Joka ilta n. 30 minuutin venyttelyt (paitsi su ku treenit on niin myöhään). Sitä alko tuntee itsensä vanhaksi ku ei taipunu enää kunnolla laittaa sukkia jalkaan tai sitoo kengännauhoja :-) Ehkä se olo tästä pikku hiljaa taas vetreytyy.

Tiistaina aloitin uuden kuntosaliohjelman, ja treenit on menny hyvin tällä viikolla uuden ohjelman innoittamana. Tänään perjantaina oli aivan loistava selkä & hauis -treeni. Ainakin vasen hauis sai kunnon kyytiä. On se kyllä kumma, ku se on niin paljon heikompi kuin oikea hauis. Oikea jaksais vaikka mitä, mut vasen rupee vikisee jo sarjan puolessa välissä. Mutta heikomman ehdoilla mennään. Siinä taas yksi tavoite lisää: hauikset yhtä vahvoiksi.

Aurinkoista perjantaita kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti