lauantai 2. tammikuuta 2010

M&M Kuntotalon Terveyshaaste

Terveyshaaste™ tekee paluun keväällä 2010!

M&M Kuntotalon toimitusjohtaja, Sami Hurme, haastaa henkilökuntansa ja asiakkaat sekä kaikki turkulaiset parantamaan terveyttään. Suurin osa suomalaisista lupaa aina vuoden vaihtuessa itselleen ja toisilleen, kohentaa kuntoaan ja terveyttään.

Lunasta lupauksesi ja ota julkinen haaste vastaan. Ilmoittaudu tämän blogin kirjoittajaksi, mikäli haluat jakaa onnistumisesi Terveyshaasteessa™. Sen jälkeen kirjoittelet blogiin esimerkiksi parin viikon välein onnistumisestasi. Kun lunastat lupauksesi julkisesti, et voi luovuttaa. Voit halutessasi kirjoittaa myös nimimerkillä.

Voit lähettää tarinasi myös sähköpostilla, jos et halua kirjoitella tänne. Julkaisemme tekstisi tuolloin puolestasi.

Kyse ei ole kilpailusta, joskin palkintona me kaikki voimme tulevaisuudessa paremmin!

Mikäli tavoitteesi on pudottaa painoa, voit kertoa meille painon ja rasvaprosentin kehityksen lisäksi liikuntakertojen ja mahdollisesti tehon määrän. Voit jakaa meille onnistumisesi sekä epäonnistumisesi.

Jos olet M&M Kuntotalon asiakas ja osallistut haasteeseen, voit mitata rasvaprosenttisi aina veloituksetta asiakaspalvelussamme. Jos olet jonkun muun keskuksen jäsen, kysy, jos saat mittauksen edullisesti tai jopa ilmaiseksi, kun osallistut tällaiseen haasteeseen.

Lukijat ovat varmasti myös kiinnostuneita kaikista hulluista painonpudotuskeinoista, joita olet kokeillut milloin milläkin menestyksellä.

Venyttely on lihashuoltoa parhaimmillaan, joten nekin kannattaa jakaa lukijoiden kanssa, vaikka liikkuvuuden lisääminen ei olisikaan tavoitteesi. Voit jakaa kanssamme edistymisesi esimerkiksi M&M Kuntotalon venyttelylaitteissa.

Alkoholin ja tupakan terveysvaikutukset ovat myös olennaisia, joten niiden suhteen tehdään joka vuosi lukematon määrä lupauksia. Miten sinä pääset niistä eroon? Kerro se meille, jotta muut voivat ottaa mallia.

Osallistu sinäkin ja jaa tietosi. Lunastetaan yhdessä lupauksemme.

[ Suositeltavaa luettavaa: Ravinto / Painonhallinta ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti