perjantai 29. tammikuuta 2010

4. vko -0,4kg (yht. -1,8kg)

Ja taas onnistunut painonpudotusviikko takanapäin :-)

Askel alkaa painaa, lihakset on jumissa ja ei jaksa tehdä mitään mutta ehkä tää tästä...

Totaalisen väsymyksen takia viime viikonloppu meni "lepäillessä" ja tämän viikon salitreenit on tehty palauttavina pienillä painoilla pitkillä sarjoilla.

Viime viikon treenit:

pe lepo
la illalla ulkojäällä lätkää
su illalla lätkäharkat 60min + venyttely
ma illalla lenkki 55 min 60-70 % sykkeellä + venyttely
ti aamulla kuntosali ja illalla venyttely
ke aamulla kuntosali ja aamupäivällä hieronta (ja illalla unohdin venytellä...)
to aamulla lenkki 49 min 70-80 % sykkeellä ja illalla 36 min venyttelyt

Viime lätkäharkkoihin otin sykemittarin mukaan, sillä ekat harkat tuntu niin rankoilta, että oli pakko saada faktalukuja siitä missä syke menee. Matkoineen (2x5 km pyörällä) kulutus oli 1011 kcal ja harkoissa maksimisyke oli 212! Uusi ennätys! Ens kerralla mittaan kulutuksen pelkästään harkoista, niin saa siitä sitten tarkat luvut, mutta tuo 1000 kcal on kyllä ihan helvetisti... Onpahan ainakin hyvä syy sunnuntaisin syödä kunnolla :-)

Viikonloppuna olis tarkoitus viilata saliohjelmaa vähän lyhyemmäksi, ku ei puhti enää riitä loppuun saakka. Mielummin teen vähemmän liikkeitä kunnolla, kuin paljon liikkeitä vähän sinne päin. Tunnissa olisi kiva selvitä salitreenistä, koska sellaiseen mun energiat tällä hetkellä just riittää.

Toivottavasti saadaan tässä keväällä kehonkoostumusmittauspäivä salille, jotta näkis missä mennään tavoitteeseen nähden. Paino putoaa, mutta mitäköhän rasvaprosentille kuuluu?

1 kommentti:

  1. Lätkä kuluttaa ihan hirveesti, varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Kovaa intervallitreeniä...

    VastaaPoista