lauantai 23. tammikuuta 2010

3. vko -0,6kg (yht. -1,4kg)

Dieetti etenee pelottavan hyvin... Nyt jo yhteensä -1,4kg, mutta ei toi kyllä näy mielestäni missään. Kaikki housut kiristää edelleen syksyn massakauden jäljiltä.

No eiköhän jossain vaiheessa tule stoppi vastaan painonpudotukselle. Menköön nyt hyvin, ku on mennäkseen. Helppoa on ollut, eikä nälästä ole tarvinnut kärsiä eikä turhista kaloreista luopua. Mutta mulla taitaa perusmoodi ollakin sellainen, että syön vähemmän kuin kulutan. Viime syksynä massakausikin ajoittain epäonnistui, ku mielestäni vaan söin ja söin, mutta paino vaan pysy samana eli en ollut syönyt tarpeeksi. Mutta onhan se toki niin, että hedelmistä ja kasviksista niitä kaloreita on hieman työläämpää kerryttää kuin joistain eläinkunnan tuotteista.

Viime painonpudotusviikon treenit:

pe aamulla sauvakävelylenkki 54 min syke 60-70 %, aamupäivällä hieronta ja iltapäivällä hammaslääkäri, missä varmaan syke nousi myös treenilukemiin ja ainakin tuli käsien puristusvoimaa treenattua silkasta kauhusta
la aamulla kuntosali, illalla lätkää ulkojäällä ja venyttely
su illalla 60 min lätkätreenit
ma illalla syvävenyttely 70 min
ti aamulla kuntosali ja illalla syvävenyttely 99 min
ke aamulla sauvakävelylenkki 48 min syke 70-80 % ja illalla venyttely
to aamulla kuntosali ja illalla venyttely

Kropassa huomaa, että on diettii menossa. Lihakset ei palaudu treenistä ja olo ei ole kuin voittajalla. Viikonloppu mennään nyt levon merkeissä ja ensi viikolla tehdään salilla palauttavaa treeniä eli pitkiä sarjoja pienillä painoilla. Jos näette minut raatamassa siellä isoilla painoilla, muistuttakaa, että pitäisi olla palauttava viikko menossa :-)

Huomasitteko muuten, että paljastin sen uuden harrastukseni tuossa äsken?


Aloitin siis jääkiekon harrastamisen seurassa. Se on ollut pitkäaikainen haaveeni, ja nyt tällä kaudella lausuin haaveeni julki, jonka johdosta minulle pedattiin kaikki valmiiksi ja minun tarvitsi vain ilmestyä oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja aloittaa treenit. Mä olen tossa oikeassa laidassa punasissa hanskoissa :-)

Kaikki on aina niin helppoa kun on suhteita, annat vain merkin ja hommat hoituu kuin itsestään.

Olispa mulla sellaisia suhteita, joilla sais unelmien työpaikan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti