maanantai 4. tammikuuta 2010

Terveellisempi ruokavalio ja kuntoilu jatkuvat tänäkin vuonna

En oikeastaan tehnyt yhtään uuden vuoden lupausta, mutta voin tehdä sen nyt eli lupaan kuluvan vuoden aikana pudottaa painoani vielä 4,5 kiloa, jotta olen saavuttanut tavoitepainoni. Tasan vuosi sitten lupasin itselleni, että tiputan painoa 11 kiloa syömällä terveellisemmin ja kuntoilemalla. Olen aika hyvin pysynytkin lupaukseni takana, mutta tavoitepainoani en ole vielä saavuttanut.

M&M:n jäseneksi liityin helmikuussa 2008. Liityin jäseneksi puolivahingossa, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna liittyminen on ollut yksi elämäni parhaimpia vahinkoja. M&M:ssä olen löytänyt uudestaan liikkumisen ilon, jonka hukkasin ylä-asteen jälkeen. Salilla tai ohjatuilla tunneilla pääsen hetkeksi eroon työasioista. Tietysti jaksankin paljon paremmin, kun liikun ja syön terveellisesti.

Joulun jälkeen olemme alkaneet avopuolisoni kanssa tekemään lyhyitä juoksulenkkejä ennen töihin menoa. Tästä on ollut myös huomattavaa apua jaksamisessa, mutta myös työt ovat käynnistyneet tehokkaammin. Kokeilin jo viime keväänä aamulenkkiä, mutta yksin juokseminen heti ylös noustua tuntui todelliselta rääkiltä.

1 kommentti:

  1. Hienoa Tiia!

    Tervetuloa kirjoittamaan. Toivottavasti onnistut tavoitteessasi ja jaat onnistumisesi kanssamme.

    Jäämme odottelemaan päivityksiä...

    VastaaPoista