perjantai 15. tammikuuta 2010

2. vko -0,8kg

Nyt ollaan saatu painonpudotus aluilleen. Jee :-)

Tavoitteena on pudottaa puol kiloa viikossa, joten nyt kun on kaks viikkoa takanapäin, niin ollaan vain 200g tavoitteesta perässä. Täytyy nyt vain tarkkailla, ettei paino rupea kovin paljoa nopeammin tippumaan, muuten täytyy sitten vähän lisätä syömistä. Haluan kuitenkin minimoida lihasten menetyksen.

Viime painonpudotusviikon aikana tuli treenattua seuraavasti:

pe aamulla kuntosali ja illalla venyttely
la aamulla 54 minuutin lenkki sykealueella 60-70 % ja illalla reilu tunti ulkojäällä lätkää (pääasiassa lämimistä)
su iltapäivällä reilu tunti ulkojäällä lätkää (lämimistä, luisteluharjoituksia, syöttelyä)
ma aamulla kuntosali ja illalla venyttely
ti lepo
ke aamulla kuntosali ja illalla venyttely
to aamulla kuntosali ja illalla venyttely

Suurimmat muutokset ruokavalioon olivat viime viikon aikana päivittäisen vihersmoothien nauttiminen sekä omega-3 valmisteen lisääminen päivittäisten pillerien joukkoon. Lisäksi onnistuin vakiinnuttamaan gojimarjat päivittäiseen ruokailuun.

Tunnustan, että muutamana päivänä lankesin suklaan houkutukseen, mutta koska kyseessä oli tumma suklaa, niin sehän on vain terveellistä :-) Mutta onneksi sain tämän ongelman pian korjattua kiinnittämällä enemmän huomiota siihen, että söin vähintään 2-3 tunnin välein, jottei mielihaluille jäänyt tilaa. Nyt on mennyt jo kaksi päivää ilman suklaata, joten kuivilla taas ollaan :-)

Viikon päästä taas uudet kuulumiset. Sunnuntaina aloitan ehkä uuden harrastuksen, jos uskallan, mutta siitä sitten lisää ensi viikolla jos on jotain kerrottavaa :-)

1 kommentti:

  1. Kerro vähän lisää noista vihersmoothie-juomista. Vaikka erillisellä kirjoituksella. Voisivatko ne sopia kuntokeskukseen myyntiin?

    VastaaPoista